Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bölüm Başkanlığımıza  "Teknik Çevir Laboratuvarında"  ve  "Diyalog: Dil, Çeviri ve Sürdürülebilirlik" adlı Araştırma Grubunda görevlendirilmek üzere 2 Kısmi Zamanlı Öğrenci alınacaktır. Başvuru şartları aşağıda yer almaktadır.

1) Teknik Çeviri Laboratuvarı: Fransızca Mütercim ve Tercümanlık Lisans Programı 2. veya 3. sınıf öğrencisi olmak, Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, Bilgisayar Destekli Çeviri araçlarını temel düzeyde kullanabilmek, Bilgisayar Destekli Çeviri araçları üzerinde temel düzeyde proje yönetimi yapabilme ve ilgili iş akışlarını oluşturabilme deneyimine sahip olmak, Dosya yönetimi deneyimine sahip olmak.

2) "Diyalog: Dil, Çeviri ve Sürdürülebilirlik" Araştırma Grubu: Diller ve Kültürlerarası Çeviribilim Yüksek Lisans Programına kayıtlı olmak, Not Ortalaması 3 ve üzeri olmak, İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olmak.

Başvurmak isteyen öğrencilerimizin (https://kzotakip.yildiz.edu.tr/muracaat/202324/muracaatform.php) çıktısını alıp imzalayarak, öğrenci belgesi (Disiplin cezası olup olmadığı belgede yazılı olacak şekilde), transkript ile birlikte Bölüm Başkanlığına 13 Ekim 2023 tarihine kadar Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri önemle rica olunur.

Bölüm Başkanlığı